Mesaj Sayısı : 120Doğum tarihi : 10/04/90Yaşı : 34Nerden : kuşadasıİş/Hobiler : müzik,futbol,pcLakap : Rap tutkunuRep Puanı : 11572
Konu: Savaşın En Gerçekçi Hali MW2 Cuma Ara. 04, 2009 5:48 pm
Hepimizin tutkusudur cal of duty serisi ilk serisinden bu yana bizi pc başına kilitleyen saatlerce oturmamızı sağlayan bir oyundur ve her serisi bir öncekinden daha iyidir hem grafik bakımından hem senaryo bakımından.Call off duty modern warfare oyununu oynamaya başladığımda pc başında sabaha kadar oturduğumu bilirim grafikleri ve senaryosu öyle güzeldi ve gerçekçiydi ki kendimi milyon dolarlar harcananarak yapılan bir aksiyon filminde hissettim.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x640.
call off duty modern warfare 2 ise bu duygunun kat katını yaşattı bana.Oyunun en başında eğitimle başlayıp daha sonra düyanın çeşitli yerlerinde savaşıp,rehine kurtarmak heyecandan heyecana atlattı beni. Oyunu bitirdim fakat bitirdiğimde gözelrim kıp kırmızı ve çok açtım insan başından kalakamıyor ki oyun öyle sürükleyici ki ne açlığınızı nede uykusuzluğunuzu hissediyorsunuz.call off duty modern warfare 2 oynamayan herkese tavsiyemdir mutlaka oynanılması gereken bir oyundur bencede call off duty serisinin en iyi oyundur.
Click this bar to view the full image.
call off duty 1 ile call off duty modern warfare 2 nin arasında grafik açısından dağlar kadar fark var yıllar içinde teknolojininde büyük katkısıyla call off duty oyunun her serisi bir öncekinden çok ayrı bambaşka bir oyun gibi.Call off duty kuşkusuz en gerçekçi savaş similasyonudur diğer savaş oyunlarından çok farklı efektleri olsun senaryosu olsun sizi gerçek bir savaşın ortasında gibi hissettriyior o kadar kapılıyorum ki oyunun atmosferine bir an evde olduğumu unutup kendimi savaşın içinde zannediyorum.Son olarak call off duty modern warfare 2 yi mutlaka öneriyorum oynamadıysanız bile mutlaka denemelisiniz.