KraL DueLLoÜyesi
Mesaj Sayısı : 592 Doğum tarihi : 02/10/87 Yaşı : 37 Nerden : GünGöreN İş/Hobiler : Web Tasarım Lakap : ByJustin Rep Puanı : 605572
| Konu: Server-Tanıtım Kuralları Konu Açmadan Önce kesinlikle Okuyunuz. Perş. Kas. 26, 2009 2:31 pm | |
| KURALLARA UYMAYANLAR UYARILMADAN BANLANACAKTIR! Bu Kategorideki konular sadece server tanıtımı Olabilir. ve aşagıdaki kurallara uymalıdır!
Tanıtım konusu : ¿ Konu başlığında Server IP si YAZMAYACAK ¿ ¿ Konu başlığında Server Adı YAZILACAK ¿ ¿ Aynı server tanıtımı en fazla 1 KERE yapılacak ¿ ¿ Konunuzun İçinde "UpUpUp" veya "+++" Şeklinde Mesajlar olmayacak! , (varsa Şikayet edeceksiniz... ) ¿¿ Server Açık Olmadan konu Açılmayacak! ¿¿ Server Açıklamaları Bu Kategoriye değil , Private Server oyuncuları Kategorisine Açılmalı... ¿¿ GM Arayanlar , GMlik Arayanlar Bu Kategoride Konu açamaz! ¿ Yorumlar : ¿ Serverları Kötüleyen , Hakaret İçeren Yorumlar yasaktır. ¿ ¿ Başka tanıtım Konusu Altında Kendi serverini tanıtmak yasaktır. ¿ ¿ "Bu Servere Girmeyin", "Buranın Admini Şöyledir" v.b. Yasaktır. ¿ Bu Kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır. | |
|