| Duello- PoRtaL & ForuM ™ 2009-2010 |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

| Duello- PoRtaL & ForuM ™ 2009-2010 |

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Giriş yapGiriş yap  Kayıt OlKayıt Ol  
Dynamic Feed Control
Yükleniyor ...

Son Mektup

YazarMesaj
KraL
DueLLoÜyesi

DueLLoÜyesi
KraL

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 592
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/10/87
<b>Yaşı</b> Yaşı : 37
<b>Nerden</b> Nerden : GünGöreN
<b>İş/Hobiler</b> İş/Hobiler : Web Tasarım
<b>Lakap</b> Lakap : ByJustin
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 605572

Son Mektup Empty
MesajKonu: Son Mektup   Son Mektup I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 8:42 am

( Kız )
£Lime s0n Kez aLdım Kagıt kaLemi..uzun Uzun Mektußum..P0stacı s0n ßir Kez Mektup Getiricek ßenden sana..
ßiLirim aLdırmazsn Hiçßirşeye..Ne Sewqiye..Ne HisLere..Şimdi eLimde ßi Sİgara wAr ßu Gün çok İçtim..
ßiLirim Kızıcaksın..''İçme Demiştim'' Diyeceksin..Ama ßen Yine Aynı Cewaßı wereceqim..
''DertLiyim..'' Son Kez ßu kaLp DerdinLe d0Lu..ßu Mektußumda Seni Ne Kadar Sewdiqimi..özLediqimi.. Yazmayacagım..
Artık Deiştim ßen..Senin Umursamaz TawırLarından ßıktım ße SerSerim...Takmıy00rum Artık ßende Seni..
Hani ßende ßir Resmin wArya..ç0k ßegenmiş Seni..aL Senin 0Lsun Dedim..Ama Dikkat edmesinide söyLedim..
0Lur yA Çıkarsınız..Terketmesin Seni Dedim...Yüzünün ŞekLini Görmeni İsterdim Serserim..

ßu Mektup Dierine ßenzemiyor deqiLmi..Dün Gece YıktınSon Mektup SmilevöLdürdün ßeni ße Serserim...DiLindeki Her Hece
ßir Kurşun Gißi sapLandı Yüreqime..Tüm Gece Kanadı Durmadan..GözLerim doLdu agLayamadım..yatakLara Düştüm Ne zamandır..
Ama iyi 0Ldu asLında..Seni Umursamıyorum Artık..Sen Ne Demiştin Serserim..''üzüLme'' üzüLmüyorum zaten qüLüy0rum..
ßu AcILarın Getirdiqi UmutsuzLuqu Sewiyorum..Lanet 0Lsun sana ße Serserim..ßu Kadar Degersizmiydi Sewqim..

ßiLiy0rsun ßen Seni Sewdim..ßu Sana s0n Mektußum Serserim..y0k İstersen ßaşKaLarına 0kut..Yada £wet iÇip iÇip agLa..
Ama Şunu ßiLki ßu Sana son Mektußum..ßundan Sonra Hain Mezarı Mezar Tşında..sßir öLüsün Artık sen HatıraLarımda...

(Serseri)

ßu Gün Hiç ßekLemediqm ßi anda Mektußunu aLdım GüzeLim..Son Mektußum Demişsin İnanmam..Sen Dayanamazsın ßensizLiqe..
£rirsin ßitersin Günden Güne..ßak Ne diyorum GüzeLim gönLün oLsun ßi Kaç qün daha ÇıkaLım Sewinrsin ßeLki..Hediye 0Lur sana
Yada ßir eLma Şekeri..Sen ßensiz Yapamazsın GüzeLm..Seni iLk Öptüqm qünü HatırLa..NasıLda ç0cukLar qißiydin..
ßayıLacaksn die Korkmusdum GüzeLm.. ßen Senin gißi neLer Geçrdim eLimden..ßiLirim Haberim y0k Sewmeden SewiLmeden..

Sen ßeni Gerçekten Sewdinmi qüzeLm..? Sana ßu Mektußu Meyhanede Yazıorum Yine..ßiraz Önce ßir Kaç Çocuk Döwdük..
onLarn Şerefine iÇiyoruz..ßak qüzeLm ßen sana ne demiştim Hatırlamıyorum..üzüLme yazmışsın.. Sahiden Dedimmi..?
içKiLiyken Heralde..ßiLirsin Yıktın Yazmışsın sahiden yıkıLdınmı? Umursamazsın Sanmıştım..Ama Madem ki ßeni Unuttun..
ßu Sana Son sözüm oLsun..

ßende Seni Sewdim..Haßerin oLsun güzeLim..Haberin 0Lsun...

(Kızın Arkadaşından Serseriye..)
Seni Tanımıyorum Serseri..Ama Arkadaşım Seni ç0k Sewdi..S0n Mektup Demişti D0qru..Hem o Seni ç0ktan Unuttu..
Seni ç0k ßegendm be Serseri..ßeLki Sewersin..ßeLkide...qüzeLim demişsin ßizimKine..ßende Seni zewkLi ßiLirdim..
ßen 0ndan daha qüzeLim..

ßak Serseri ßen seni 0ndan daha ç0k Sewerim..teLefon Numaramı yazıorm Arkada..onu Aradıqn qißi ßenide Ara..
Ayrıca Senin güzeL GaripLeşdi ßu Ara..kaLßim Agrıyor dior..d0ktor ßir Teşhiş k0yamıyor..Aman canım 0da ßi ßaşka..
agLasada güLüyorum Der Etrafa..Sakın Unutma ßeni Ara..

(Serseri)
ßak Kızım ßen Seni Sewmedim Daha en ßaşta..ßen GüzeLimi Sewdim Herşeyden FazLa..0 ßana Serserim derdi Canımda Koparcasına..
Sen ise Serseri Diyorsun Sokakta kaLmışcasına..Seni qißi Arkds oLmaz oLsun..qüzeLLiqe qeLince..
Kimse Yarışamaz ßenim qüzeLimLe..Şimdi ßırak ßuNLarı..S0n Mektup Derken yaLan Sanmıştım Daha ßeter içer 0Ldum..
her Gece Sarhoşum..ßir daha Ki Mektupta qüzeLimden Bahset ßana..Şimdi Gerçekten MutLumu y0ksa ßaşKasını Sewiy0r..?
Hasta Demişsin kaLßinden Hasta..y0ksa ßu Aşk hastaLıqımı ßenden ßaşkasıyLa..
Çaßuk Yaz Arkadş..Herşeyi Arkadaş Herşeyi anLat ßana..
anLadım Ki Yaşayamam ßen 0nsuz ßu Dünyada..

(Kızın Arkadaşından Serseriye..)
Afedersin serseri..yanLış Yapmışım ßen..0 Seni Gerçkten çok Sewmiş..S0n Nefesinde ßiLe..Adını söLedi..
Yüreqim parçaLandı anLayamazsın..''Serserim'' DiyiŞini Duysaydın qözLeri Kapanırken..Aşkın öyLe Sarmış Ki ßedenini..
Kaybedince Yaşayamadı öLdü İşte..s0n Mektußunda Ne Yaptın İçip İçip agLıy0rmuşsun..0 Şimdi mezarında HuzurLu Yatarken..
yıLanLara ßiLe Seni anLatıy0r Şuüphen oLmasın..
zaten Mezar Taşında '' sENİ sEWMİŞTİM sERSERİm'' Yazısını Görünce anLarsın ßeLki ßir Umut Wardı Yaşamasında..
0da Senin Ciddi 0Lmandı..
ßir Kaç qün ÇıkaLm demşsn 0na eLma Şekeri oLur demişsin..İşte 0 Vurdu Senin GüzeLini..
İndi zawaLLıcın Yüreqine..Şimdi Mezarında derin ßi Uykuda..Ssewqiside SonsuzLaştı onunLa..
asLında o Hiç İstemedi öLdüqünü ßiLe ßiLmeni..
Ama Dayanamadm Yazdm İşte..
Şimdi Ne Yaparsın NasıL Yaşarsın..İçermisin..Adammı Döwersin..
Sende Onu Sewmişsin öLe Yazmışsın..
öyLeyse ßırak Aşkınız Yaşasın...

Son Mektup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zindandan Mehmed'e Mektup