Mesaj Sayısı : 592Doğum tarihi : 02/10/87Yaşı : 37Nerden : GünGöreNİş/Hobiler : Web TasarımLakap : ByJustinRep Puanı : 605572
Konu: # sms*LeR ama öyLe böyLe değiL :) Çarş. Eyl. 30, 2009 8:41 am
ö.Lmüş karga gözümü oysun ki Boş tüfek beni vursun ki Susuz yüzme havuzunda boğulum ki Bozuk araba çarpsın kiŞu an seni düşünüyorum ============================== ===== Bir resmini çeke bilir miyim?
Hazır mısın?
Dik dur
Gülümse
Click!
Geliyor….
Sürpriiiiz
…İİİ… o(.)(.)o (‘’)
Seni çirkin ============================== ===== Sana msj atmaya bayılıyom ya
Çünkü gözlerin
bir aşağı bir yukarı
aşağı
yukarı
aşağı
yukarı
ay çok zevkli ***……….. ============================== ===== Bu mesajı aldıysan benden hoşlanıyorsun okursan beni istiyorsun cevap verirsen beni seviyorsun cevap vermezsen bensiz yapamıyorsun. Bakalım ne yapacaksın şimdi ============================== ===== Sevabın Türkiye enflasyonu kadar çokgünahın memur maaşı kadar az geleceğin demirelin kafası kadar parlak ömrün Ecevit in ömrü kadar çok olsun ….. ============================== ===== Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken yer yüzü gökyüzüyle sevincini paylaşırken ben sana bir parça sevgimi kalbimi özlemimi yollarsam bana çikolata alır mısın ………… ============================== ===== Bir kelebek olsam dağları taşları engelleri aşıp sana uçardım. Güzel ellerin dokunursaçlarını okşar gül yüzüne konar sonrada çaktırmadan yüzüne tükürür kaçardım .. ============================== ===== Sayın abonemiz bu bir hasret msj dır .Özleme ücreti kendi tarifeniz üzerinden ödenecektir .Özlediyseniz msj.Özlemediyseniz Çağrı atınız……….. ============================== ===== S A N A
1 şey
öğreteceğim
hazır ol.. 1 2 3 4 5 Bu günlük bu kadar yarın da 5 ten 25 e kadar öğretirimJ ============================== ===== Baharı çiçekle
Çayı tek şekerle
Hayatı seninle seviyorum….
Senin sesini
Gelmişini geçmişini..
Tutmayın beniii
Özledim be seniiii ============================== ===== Seni yatağa atacam…
Ateşini çıkaracam…
Titreyeceksin….
Sonra bana küfredeceksin…
Ama iş işten geçmiş olacakJ Kim miyim ben?
GripJ ============================== ===== Birin sevdim eller aldı birini sevdim seller aldıbirin sevdim kamyon çarptıbirini sevdim kanser oldu birini sevdim verem oldu. kızdırma bak senide severim haaJ ============================== ===== Günlerdir aynı şeyi düşünüyorum. Bunu içimde saklamaktan yoruldum artık. Dayanamayacağım gücüm kalmadı. Benim hakkımda ne düşüneceğin umurumda değil. Her şeyi göze alıyorum artık dayanamayıp soruyorum .lütfen cevap ver. . Hamamböcekleri gıdıklanır mı? Ha.. Cevap yazsana hayvan düşmanıJ ============================== ===== 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
... var ne basıp duru yon telefonu boza canJ ============================== ===== Apansız uyanırsan gecenin bir vaktinde Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa. Bir ıslaklık hissederse ellerin Bil ki Altına işemişsinJ ============================== ===== Bekar imam köyde aşık olduğu kızı istemiş. Kızı vermemişler Namaz vakti gelince mikrofona ‘’ sıradaki ezanı tüm sevip te kavuşamayanlar için okuyorum’’ demişJ ============================== ===== Goyunlar meliy Guzular otliy sen yohsun içim bi hoş oliy Uyku tumiy davarları sayıram eksik çıki Bide bahirem sen yoksanJ ============================== =====