Y.u.G.a.F DueLLoÜyesi
Mesaj Sayısı : 193 Doğum tarihi : 24/11/94 Yaşı : 29 İş/Hobiler : Lakap : Rep Puanı : 80049
| Konu: Counter Strike 1.5 half life full botlu indir !!! C.tesi Ara. 20, 2008 6:13 pm | |
| Konunun ilk mesajı :
Counter 1.5 ve Half life'ı bilgisayarınızda botlara karşı oynamak istermisiniz? Evet diyenleri aşağıdaki linklere yönlendirelim linklerde kendi oynadığım full Counter 1.5 ve Half life uploadları var... Gerçi counterı ben upload etmedim ama counter benim kurduğum counter... Counter 1.5 'un bilgisayarınızda çalışması için Half life kurulu olması gerekiyor...
Bende Half life yok ne yapıcam diyenler alttaki linkimizden Half Life 'ı 3 parti halinde seriali içinde kendi uploadumdan indirecekler toplam 230 mb ediyor... Half Life kurulduğunda beraberinde Team Fortress+Death Match+Ricochet oyunlarıda kuruluyor...
İşte Half Life Full linki:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Üstteki linkten Half life'ı çektiniz kurdunuz yada zaten kuruluydu sıra geldi Half Life'ı botlandırmaya...
İşte Half Life botumuz:
İndirdiğimiz rarlı dosyayı masaüstüne açalım içerisindeki merkez yazan klasörü kesip harddiskimizde SIERRA'nın kurulu olduğu dizine gidelim Half life içine girelim... Bende adres bu C:\SIERRA\Half-Life Half life içerisine merkez klasörünü ekleyelim...
Artık oyunu botlu oynayabiliriz Half lifeı açın custom game butonuna tıklayalım menüden KWS bot'u seçelim aktif edelim açılan oyunda lan game üzerinden bot destekleyen haritalardan birini kuralım ve oynamaya başlayalım..
Örnek: Crossfire
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sıra geldi Counter Strike 1.5 kurmaya ve botlarla yada serverlardan oynamaya...
Counter 120 MB boyutunda ve onuda bu adresimizdeki konudan indiriyorsunuz..
Counterı indirdik aynı konumuzda verdiğim Türkçe yamasını ve counter bot kurulumunuda indirin... Önce hl1100.exe yazılımını kuralım daha sonra Counter strike'ı kuralım ardından Türkçe yamayı ve sonundada bot kurulumunu yapalım... Hepsi tamamlandığında rahatlıkla Half Life ve Counterda Botlu yada botsuz oynayabiliyorsanız tebrikler başardınız...
Sorunlar yaşarsanız elimden geldiğince yardım ederim ancak şöyle birşey var anlattıklarımın tamamını kendim denedim ve kullanıyorum sizlerinde sorun yaşamamanız gerekir inşallah yaşamazsınız...
İyi eğlenceler...
burada tekrar kurulum detaylandırması anlatıcam dediklerimi doğru yaparsanız sorun olmaz eğer bir noktada hata yaparsanız kurulum sıralaması gibi o zaman herhangi bir özellik eklenti çalışmayabiliyor botların girmemesi gibi..
Kurulum sıralaması şöyle olacak; 1.half life (kurulacak) 2.ses düzeltmesi (kurulacak) 3.hl1000 yazan setup (kurulacak) 4.cs1.5 (kurulacak) 5.cs tr yama (kurulacak) 6.podbot (kurulacak) 7.cs15wp (dosyalar değiştirilecek) 8.podbot25tryama (dosyalar değiştirilecek) 9.merkez bot (merkez isimli klasör rardan çıkarılıp C:\SIERRA\Half-Life içine konulacak) -----------------------------------------------------------------------------------------------
1. Half life burada..
2. ses düzeltmesi + 3. hl1000 setup + 5. cs tr yama + 6.counter için bot programı + 7.cs1.5wp + 8. podbot tr yaması...
4. cs 1.5 full burada..
9. half life için bot klasörü..
---------------------------------------------------------------------------------------------
Oyunun tüm dosyaları benim uploadum veya benim indirdiğim kullandıklarımdır hiçbir sorun olmadan hem half life hemde counterı botlu oynayabiliyorum ve tamamen türkçe... Daha detaylı nasıl anlatılır bilemiyorum lütfen oyun kurulumunda sorun yaşarsanız tekrar bu konuyu inceleyin
NOT:::ALINTIDIR !!!!
En son Y.u.G.a.F tarafından Salı Ocak 06, 2009 2:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|