Mesaj Sayısı : 928Doğum tarihi : 06/07/90Yaşı : 34Nerden : Antalyaİş/Hobiler : Webtasarım - ÖğrenciLakap : Site sahibiRep Puanı : 735008
Konu: Windows 7 Görsel Eğitim Paz Ara. 20, 2009 5:08 am
2009 Kasım’da MS 'un düzenlediği İzmir'deki İşte yeni verimlilik toplantısından alınmış görsel eğitim seti.
İÇİNDEKİLER Windows 7’ye giriş YENİLİKLER -Windows 7’deki yenilikler -Kitaplıklarla dosyalarınıza her yerden erişin -Kitaplıklar simülasyon -Multitouch ile bilgisayarınızı parmaklarınızla yönetin -İnternet explorer 8 ile yeniliklerin tadını çıkarın -Hızlı arama ile istediklerinizi hemen bulun -Hızlandırıcılarla internetinizi da ha hızlı kullanın -Hızlandırıcılar-simülasyon -Web slices ile favori siteleriniz elinizin altında -Web slices-simülasyon -Windows media player 12 ile müziğinizi herkes duysun -Ekran alıcısı aracılığıyla ekranınızdan istediğiniz görüntüyü kaydedin -Ekran alıcısı-simülasyon -Bildirim alanı simgelerinizi kolayca yönetin -Masaüstü deneyiminiz Windows 7 ile gelişiyor -Masaüstü deneyimi-simülasyon -Görev çubuğu gelişmeleri işinizi kolaylaştırıyor -Atlama listeleriyle en sık kullandığınız dosyalara hemen ulaşın -Aero shake ile bir tıkla pencerelerinizi gizleyin- -Yenilenen hesap makinesi -Yapışkan notlarla hatırlayın -Clear type ile da ha rahat okuyun -Da ha hızlı,da ha uyumlu performans -Windows 7 ile enerjiyi tasarruflu kullanın -Gelişmiş uyumluluk -Sorunları kolayca yönetin -Da ha etkin aygıt yönetimi
SÜRÜMLER -Windows 7 starter -Windows 7 home basic -Windows 7 home Premium -Windows 7 professional -Windows 7 ultimate -Windows 7 enterprise YÖNETİM -Windows 7 ile aradıklarınızı hemen bulun -Arama federasyonuyla ağınızdaki tüm bilgiler elinizin altında -İşlem merkeziyle bilgisayarınızı yönetmek çok kolay -Windows 7’yi istediğiniz dilde kullanın -Kullanıcı hesabı yenilikleri ve sorun adımları kaydedicisi -Windows xp mod ile eski uygulamalarınızı Windows 7’de çalıştırın -Powershell-Simülasyon
UZAKTAN ERİŞİM -Direct acces ile şirket ağınıza her yerden erişin -Brant cache ile bant genişliğinizi verimli kullanın -Brant cache-Simülasyon
GÜVENLİK -Bitlocker ile verileriniz hiç olmadığı kadar güvenli olacak -Bitlocker-Simülasyon -Applocker ile istediğiniz uygulamanın çalışmasını engelleyin -Applocker-simülasyon -Windows 7 ile güvenlik duvarı da ha profesyonel
DAĞITIM -Dağıtım -Deployment toolkit 2010 ile Windows 7’yi kolayca dağıtın -Yardımcı araçlardan yararlanın -Deployment-Simülasyon
Bu eğitim sayesinde Windows 7 işletim sistemi hakkında bilmediklerinizi öğrenebileceksiniz.
Ekranınızın desteklemesi durumunda,ekranınız üzerinde bulunan özel ekran kalemi veya parmaklarınızı kullanarak (Mouse nakavt):-) Windows 7’yi kullanabileceğinizi biliyormusunuz ?